Båtløft / Slipslep

Våren 2018 kom vår nyeste investering på plass. Fra Italia har vi kjøpt en båt-lift som kan løfte inntil 140 tonn! I den anledning har vi også bygd om industriområdet utfor verkstedet slik at vi kan langtidslagre båter. Vi har også bygget offentlig godkjent vaskeplass, med slamavskiller og oljeutskiller. Dette gjør vår slipp særdeles miljøvennlig.

Hvordan går du frem for å ta opp båten? Når du ringer og bestiller får du plass i vår kalender. Deretter kommer du med båten til Botnhamn. Vi gjennomfører løftet og plasserer båten på vår vaskeplass. Her kan du velge å vaske båten selv, eller vi kan gjøre det for deg. Videre får du anledning til å bunnsmøre og skifte sink. Så lar vi båten tørke over natten og setter deg ut morgenen etterpå. Vi har alt du trenger til sommerpussen på vårt varelager!

Har du behov for reparasjoner plasserer vi deg på anlegget hvor du kan stå så lenge du vil. For bestilling. Ta kontakt på 778 48 600 eller send mail til post@botnhamn.no så skreddersyr vi ditt slipsett etter dine behov.